商品信息

评价得分:
(分)
评论数:0
购买日期
一直在用京东,质量不错,送货上门
此评价对我 有用(0) 没用(0)
购买日期
一直京东购买 质量不错 快递给力 推荐 下次还会回购
购买日期
太贵了
购买日期
太贵了
购买日期
很喜欢这套书,还送了cd,是给宝宝做英语启蒙的。真的很不错。
购买日期
给我家二宝囤的书,自己很喜欢大卫
爱***鱼
The Adventures of Tom Sawyer (1876) is Mark Twain's most popular book, and its hero is a national icon, celebrated as a distinctively American figure both at home and abroad. Tom Sawyer'***old spirit, winsome smile, and inventive solutions to the problems of everyday life in fictional St Petersburg - whether getting his friends to whitewash a fence for him, or escaping the demands of his vigilant Aunt Polly - have won him the hearts of generations. The very success of Mark Twains's first novel has obscured its contradictions and the extent to which the author's response to contemporary cultural developments was a mixed one. Tom Sawyer is not only a deft ***edy and a powerful celebration of childhood. It also reflects how Mark Twain was in the process of finding his distinctive voice, a voice with which he could express the conflicts he felt about ***ing of age in America
慧***暴
不错的书
u***1
老师布置的寒假作业,去书店找不到英文原版的书,还好有京东,自营的速度、质量都放心,不耽误交作业,特别好!感谢京东!
j***e
英文原版真的好贵,本来以为宝宝会喜欢。不到一岁的时候的时候给宝宝买的第一个绘本就是大卫不可以的中文版,超级喜欢,现在两岁了,想宝宝一起看英文版,但是好像有点抵触,一点一点来吧。现在天天给他嘚啵英文
j***e
和大卫不可以一起买的,英文原版真的好贵,本来以为宝宝会喜欢。不到一岁的时候的时候给宝宝买的第一个绘本就是大卫不可以的中文版,超级喜欢,现在两岁了,想宝宝一起看英文版,但是好像有点抵触,一点一点来吧。现在天天给他嘚啵英文
r***风
书质量非常好,建议购买,我还会买的!赞赞赞赞赞赞赞赞赞!赞赞赞!
梦***玲
很不错,就是太贵了
j***0
不错啊
j***h
内容很精彩,书的质量也非常好,推荐购买,比较喜欢看!
小***朵
送货上门,方便。活动购买,划算。
j***b
托马斯和朋友英文原著手绘绘本礼盒(精装版 赠音频)(礼盒装共30册)
j***b
托马斯和朋友英文原著手绘绘本礼盒(精装版 赠音频)(礼盒装共30册)
j***b
j***E
一直在京东买东西,默认好评好评好评
品类齐全,轻松购物 多仓直发,极速配送 正品行货,精致服务 天天低价,畅选无忧
购物指南
购物流程
会员介绍
生活旅行/团购
常见问题
大家电
联系客服
配送方式
上门自提
211限时达
配送服务查询
配送费收取标准