迷***界
迷***界
PLUS会员
目前试用抛开质感唔讲,手感同ting差唔多,挂颈绳长度OK,不过挂颈时候耳机无磁吸,只可以单纯挂住唔可以真正做到防丢。功能上好满意,出奇嘅满意,3分钟无使用自动断断连关机,最中意前滑下一首后滑上一首反应好快,有音量+-调节键,解决ting嘅不足,但喺我用IOS最细两格先有声音,一格直接静音,呢个对我唔中意大音量嘅人来讲就唔喺好满意了。另外蓝牙连接距离好短,ting无阻隔嘅话可以距离13-15米,呢个最多8米就接收唔好断断续续,有阻隔甚至只得5米唔到距离。音质方面Sport、ting接苹果原装耳机、AKG三只耳机同时连接手机,AKG音质最好,声音清透仲可以听到各种乐器音效,我觉得适合听人声;ting还原到接近AKG音质,Sport低音沉闷,人声欠清透,中频高音不足。总体来讲想音质好,使用上可以接受不足嘅话都喺ting好,如果只喺为咗使用方便,99嘅价格完全可以接受,而且比其他同档次耳机性价比高,适合木耳,只要唔喺音质偏执狂,一般细节音质好坏都喺听唔出嚟,我哋未有呢个水平,单同档次比已经算出色。仲有Sport电池好耐用,充满一次电可以听6个小时左右,我会继续关注支持呢个牌子,但喺199呢个价钱就绝对无优势了,可选性太多,希望下一款产品更人性化音质更好!
苹果红 2017-05-02 10:43
还可以输入200 提交
枫***月 : 你在说什么?
回复 2018-06-27 10:00
甜***酪 : RO。。。
回复 2018-04-20 16:39
迷***界 : 很少评论也基本不看,不好意思,这个充一次如果不断的听大概6个小时左右,一般我是上班1.5小时,下班2小时这样,都是在路上用,间断着用能2天充一次,亲可以参考一下
回复 2018-04-04 17:14
迷***界 : 你可以唔睇,无人叫你点入嚟睇!(我係一个广州人)后面用普通话来说说这个傻仔…评论是我给自己朋友发的使用感受,参加活动半价买必须写评论晒图,复制粘贴要你批准吗?你唔知头唔知尾就言语攻击,你无痴线只係无脑
回复 2018-04-04 17:09
甜***酪 : 外形淫。。。
回复 2018-04-03 16:11
j***0 : 请问妳一下,充一次電可以用几多个钟嘰?讯号点样?好毋好?
回复 2018-03-25 11:25
J***e : 额,看不懂哎
回复 2018-03-05 23:13
D***g : 额,看不懂哎
回复 2018-01-18 14:28
云***闲 : 呢条女就系扮晒嘢果种!(我係一个广州人)后面用普通话来说说这个傻女…明明知道评论是给很多人看的,故意装逼打一些广东话出来。 条女呢真係黐咗线果种!
回复 2017-12-27 03:26
想***了 : 讲咩嗨啊?
回复 2017-11-25 02:58
j***m : 但凡在中国这片土地上长大的,谁不掌握着一门方言,来跟我唠山西话,我保证你连一个字眼都听不懂
回复 2017-11-08 12:37
j***m : 不一定,虽然上次的半个月才到,不过上上次道挺快,不到一星期就到了
回复 2017-11-08 12:33
j***m : 鄂薛鄂乃散西话尼铁滴懂莫
回复 2017-11-08 12:30
H***轩 : 网易物流慢啊?。。。
回复 2017-11-07 08:25
斜***阳 : *
回复 2017-11-06 10:20
品类齐全,轻松购物 多仓直发,极速配送 正品行货,精致服务 天天低价,畅选无忧
购物指南
购物流程
会员介绍
生活旅行/团购
常见问题
大家电
联系客服
配送方式
上门自提
211限时达
配送服务查询
配送费收取标准